Palatul Copiilor - CSEI - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva SPERANTA Zalau

CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ
SPERANȚA
ZALĂU
Go to content
           Palatul copiilor, vacanța mea cu bucurie!

 
     Concentrarea atenției educaționale și sociale spre grupele copiilor institutionalizați este un deziderat al școlilor speciale și se bucură mereu de colaborarea cu alte forme de învățământ menite să ofere educație, cunoaștere, experiențe de învățare.
    Copiii instituționalizați resimt altfel lipsa socializării, a experiențelor simple care au loc în familie, ocaziile de a desfășura activități în medii ofertante ca cele ale Palatului Copiilor din Zalǎu, reprezintǎ pentru acești copii șanse reale pentru interacțiune socială, prietenii, cunoaștere, acceptarea, descoperirea unui drum ce-ar putea fi baza devenirii ulterioare a acestora.
   Palatul Copiilor din Zalǎu este un tărâm plin de culoare, sunet, natură, educație pentru sănătate, precum și alte hobby-uri specifice copiilor.
Ne bucurăm sǎ descoperim aplecarea acestuia spre educația specială, primirea caldă și posibilitǎțile minunate de a petrece o vară frumoasă împreunǎ: copii, profesori, părinți.
    Încercăm și cu aceasta ocazie să “Modelăm abilitatea” și să “promovăm diversitatea!” Palatul Copiilor Zalău e pe mâini bune, are multe de oferit și ne bucurăm pentru ocazia de a fi în preajma unor oameni minunati, și așa cum spune unul dintre copiii frumoși și speciali ce-au trăit aceasta frumoasă experiența, meritați un castel, dragi profesori, și nu doar pentru că vǎ numiți Palatul Copiilor, ci mai ales pentru cǎ scrieți amintiri neprețuite și sunteți atât de valoroși.
prof. Antonela Chezan
Ultima actualizare: 14 iunie 2024
Back to content