Special Olympics - CSEI - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva SPERANTA Zalau

CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ
SPERANȚA
ZALĂU
Go to content
Special Olympics, Zalău 31.05.2023
Special Olympics, Zalău 31.05.2023
 
    Cultivarea consecventă a efortului fizic este o dorințǎ a tuturor, tindem apoi și spre schimbare, spre o cât mai diversă petrecere a timpului, care în formula nevoilor copiilor speciali presupune și sportul adaptat, condiții organizatorice specifice, programe de terapie, de dezvoltare, îmbunătățirea aspectelor motorii, dar și cognitive, atingem și componenta comunicǎrii, creșterea încrederii în sine, cultivarea atitudinii sănătoase pentru practicarea sportului și nu ne oprim aici…. Fiecare pas în plus este o mică victorie ce reprezintă pentru copiii speciali și pentru noi, SUCCES!
 
    Au fost împreună cu noi: Școala Gimnazială Simion Bărnuțiu, Luminiței Ghile, o prietenă dragă nouă, elevii voluntari ai clasei a IV-a C. Asociația Șanse Egale,  Ioana Vesa, Simona Chimișliu, tineri ai Școlii Gimnaziale Silvania, centrul NoRO, Complexul de Servicii Sociale nr. 2 asist. sociali Paula Suciu și Raluca Demian, Valeria Pop, DODO cu costumația lui nouă de la atelierul de croitorie CȘEI Speranța, cu multumiri pentru dna. Liliana Zaharie.
 
      Baza Onix este la dispoziția noastră, mulțumiri dlui.  Ioan Onicas, ne-am bucurat un an întreg având un spațiu ofertant, perfect pentru activitățile sportive.
 
     Copiii minunați și profesori de la CȘEI Speranța sunt iar la înălțime! Roxana Ossian, director în cadrul programului Special Olympics România  ne viziteazǎ de ceva vreme, ne bucurăm să o revedem și îi mulțumim pentru darurile oferite participanților și pentru că ne motivează să continuăm, să ne depășim limitele.

                        Antonela Chezan
          


                      
 
                                      
 
  Adăugăm un parteneriat așteptat, cu mai mult sport și voie bună, cu mulțumiri pentru incluziune, pentru sfaturi și pentru materialele minunate. Special Olympics și fundația Motivation ne-au convins din nou sǎ îmbrățișăm triada SPORT, SĂNĂTATE, EDUCAȚIE!
 
Antrenori: Piroska Szeredai, Adelina Crecan
 
Coordonatori proiect: Antonela Chezan, Amalia Sabǎu
Ultima actualizare: 14 iunie 2024
Back to content