Voluntarii în acțiune - CSEI - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva SPERANTA Zalau

CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ
SPERANȚA
ZALĂU

Avem 39 persoane vaccinate împotriva Covid-19 (cel puțin 1 doză), reprezentând 69,64%

Go to content

Voluntarii în acţiune

Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej de bucurie pentru toţi creştinii, dar mai ales pentru copii, care aşteaptă cu nerăbdare, momentul colindelor, a împodobirii bradului şi, nu în ultimul rând, momentul primirii darurilor.
  Proiectul educaţional caritabil și de voluntariat ,,Voluntarii în acţiune”, aflat la cea de a IV-a ediție, inițiat de Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Speranţa” Zalău, în parteneriat cu Asociaţia „Plai Transilvan”, Asociaţia „Împreună-i vom face fericiţi” şi Brutăria Sandana Zalău, a demarat în ajunul Sfântului Nicolae.
  Motivați fiind de dorinţa de a aduce puţină lumină în ochii celor suferinzi şi de-a le alina tristeţea, înconjurâdu-i cu dragoste şi contribuind într-o oarecare măsură la acoperirea lipsurilor majore cu care se confruntă, în pragul sărbătorii Naşterii Domnului, ne-am mobilizat și am pornit la drum spre Panic, Crasna, Derşida, Sărmaşag, Crişeni, Cehu Silvaniei, Jibou, Ortelec şi Zalău. Scopul acestui itinerar, petrecut împreună cu Moşul, a fost pentru a le arăta elevilor cu dizabilităţi din şcoala noastră, proveniţi din familii cu dificultăţi socio-economice, cât de mult îi preţuim şi îi iubim, oferindu-
le daruri (haine, alimente, rechizite şi dulciuri) şi vestindu-le prin colinde apropierea Praznicului Naşterii Domnului Iisus Hristos.
 Copiii şi părinţii acestora ne-au așteaptat cu un entuziasm de nedescris şi multă bucurie!
 Bunul Dumnezeu să răsplătească jertfa sponsorilor și a cadrelor didactice care s-au implicat în derularea acestui proiect caritabil și să  dăruiască tuturor Sărbători fericite şi binecuvântate!

Prof. Ioan Ciocmărean
Ultima actualizare: 16 noiembrie 2023
Back to content