Voluntarii în acțiune - CSEI - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva SPERANTA Zalau

CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ
SPERANȚA
ZALĂU
Go to content

Voluntarii în acţiune

Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej de bucurie pentru toţi creştinii, dar mai ales pentru copii, care aşteaptă cu nerăbdare, momentul colindelor, a împodobirii bradului şi, nu în ultimul rând, momentul primirii darurilor.
  Proiectul educaţional caritabil și de voluntariat ,,Voluntarii în acţiune”, aflat la cea de a IV-a ediție, inițiat de Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Speranţa” Zalău, în parteneriat cu Asociaţia „Plai Transilvan”, Asociaţia „Împreună-i vom face fericiţi” şi Brutăria Sandana Zalău, a demarat în ajunul Sfântului Nicolae.
  Motivați fiind de dorinţa de a aduce puţină lumină în ochii celor suferinzi şi de-a le alina tristeţea, înconjurâdu-i cu dragoste şi contribuind într-o oarecare măsură la acoperirea lipsurilor majore cu care se confruntă, în pragul sărbătorii Naşterii Domnului, ne-am mobilizat și am pornit la drum spre Panic, Crasna, Derşida, Sărmaşag, Crişeni, Cehu Silvaniei, Jibou, Ortelec şi Zalău. Scopul acestui itinerar, petrecut împreună cu Moşul, a fost pentru a le arăta elevilor cu dizabilităţi din şcoala noastră, proveniţi din familii cu dificultăţi socio-economice, cât de mult îi preţuim şi îi iubim, oferindu-
le daruri (haine, alimente, rechizite şi dulciuri) şi vestindu-le prin colinde apropierea Praznicului Naşterii Domnului Iisus Hristos.
 Copiii şi părinţii acestora ne-au așteaptat cu un entuziasm de nedescris şi multă bucurie!
 Bunul Dumnezeu să răsplătească jertfa sponsorilor și a cadrelor didactice care s-au implicat în derularea acestui proiect caritabil și să  dăruiască tuturor Sărbători fericite şi binecuvântate!

Prof. Ioan Ciocmărean
Ultima actualizare: 14 iunie 2024
Back to content