Parteneri si sponsori - CSEI - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva SPERANTA Zalau

CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ
SPERANȚA
ZALĂU
Go to content
Campania umanitară „Ajută-l pe Moș Crăciun!” derulată în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 Zalău a avut printre beneficiarii pachetelor de Crăciun și 15 elevi cu dizabilități ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Speranța” Zalău.
Mulțumiri și recunoștință vouă - preșcolarilor, conducerii grădiniței și consilierului școlar Andreea Bejan- celor care, prin darurile trimise, ați adus multă bucurie elevilor noștri speciali și ați făcut dovada că Moș Crăciun există!
Cu aleasă prețuire pentru generozitatea voastră,
prof. Amalia Sabău
Campania caritabilă „O facem Sălaj”

Mulțumiri și recunoștință deplină tuturor spiridușilor lui Moș Crăciun din Campania caritabilă „O facem Sălaj” care nu doar cu sufletul sunt aproape de semeni, ci și cu fapta! Datorită lor, 30 de elevi cu dizabilități ai C.Ș.E.I. „Speranța” Zalău și familiile acestora au beneficiat în prag de sărbători de pachete cu alimente, articole vestimentare, produse de igienă personală, rechizite și jucării.
Pentru VOI, cei care contribuiți la binele semenilor și al comunității fără a aștepta vreo recompensă în schimb și pentru toți cei care au donat produsele, RESPECT!
Gânduri de bine și succese viitoare!
prof. Amalia Sabău
Director, C.Ș.E.I. Speranța Zalău
„Dăruiește un zâmbet – toleranță și prietenie!”

Mulțumiri celor mici, cu suflet mare de la Grădinița cu Program Prelungit „Piticii isteți” Zalău, care, urmând exemplul de filantropie al lui Moș Nicolae, s-au asigurat că ziua de 6 decembrie 2021 va fi o zi a bucuriei pentru toți preșcolarii și elevii de la C.Ș.E.I. „Speranța” Zalău.
 
Datorită generozității lor, cultivată de doamnele educatoare Briscan Viorica și Pop Anamaria și a implementării cu succes a proiectului educațional „Dăruiește un zâmbet – toleranță și prietenie!”, Moș Nicolae a ajuns la școala noastră cu un sac mare, mare, plin cu dulciuri... bucurie imensă pentru elevii noștri.
 
 
Salutări și gânduri de bine, Piticilor Isteți!
 
prof. Amalia-Raluca Sabău
 
Director C.Ș.E.I. Speranța Zalău
    
     Început de an școlar, bucurii, surprize frumoase pentru copiii noștri minunați. Corina Țurcaș, un om generos și aproape de noi mereu, ne aduce în pas cu toamna multe mere delicioase, un plus de vitamine foarte bine - venit. Mulțumim pentru toate ocaziile fructificate pentru noi cei de la CSEI Speranța!  Am primit atâtea de la tine, Corina, cadouri de Crăciun, jucării pe placul copiilor, măști și multe altele. Te prețuim, admirăm activitatea ta bogată, grija ce-o porți atâtor oameni, te îmbrățișam!
 
Elevii și colectivul C.Ș.E.I. „Speranța” Zalău
      
     Mulțumiri și recunoștință, Mirela Birta, pentru generozitatea manifestată față de elevii noștri speciali, de-a lungul timpului - începând cu donația consistentă de articole vestimentare pentru elevi și familiile acestora, din septembrie 2016 și continuând cu implicarea în calitate de voluntar al Asociației Plai Transilvan, în activitățile socio-educative desfășurate pe perioada vacanțelor de vară și dedicate elevilor cu dizabilități ai școlii noastre. Respect! Te așteptăm cu drag și la următoarele activități de vacanță! Salutări și gânduri de bine de la noi!  
 prof. Amalia-Raluca Sabău
Ultima actualizare: 14 iunie 2024
Back to content